ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών

Η εταιρεία Α. Σαγιαδινός - Κερκυραϊκά Ταπητοκαθαριστήρια Ι.Κ.Ε. στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει επιτόπου και σε βάθος το καθαρισμό στρωμάτων του σπιτιού σας. Απομακρύνουμε λεκέδες και απολυμαίνουμε το στρώμα σας από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Άλλωστε, οφείλουμε να δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο περιβάλλον που κοιμόμαστε καθημερινά για να χρησιμοποιούμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες.

 

Τα στρώματα έχουν την τάση να μαζεύουν, όπως όλες οι επιφάνειες, μικρόβια, σκόνη και μικροοργανισμούς. Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της επιχείρησής μας θα σπεύσουν να καθαρίσουν το στρώμα σας, άμεσα, με σύγχρονες μεθόδους και οικολογικά απορρυπαντικά. Στην ίδια λογική, προσφέρουμε και υπηρεσίες καθαρισμού παπλωμάτων και καναπέδων.

 

Μην αγνοείτε τον παράγοντα της υγιεινής στο χώρο που εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περνάτε τόσες ώρες, σε καθημερινή βάση.

 

Η απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών χάρη στη σωστή και τακτική απολύμανση από ένα εξειδικευμένο συνεργείο κρίνεται απαραίτητη, καθώς τα στρώματα, όπως και τα χαλιά, συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια μέσα στο σπίτι. Τα ακάρεα και οι υπόλοιποι μικροοργανισμοί που συγκεντρώνονται σε ένα στρώμα μπορεί να γίνουν αιτίες άσθματος ή πολλών άλλων ασθενειών.

 

​Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρουμε στον καθαρισμό στρωμάτων, παπλωμάτων και καναπέδων.