ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Για έναν υγιεινό προσωπικό χώρο…

Το ταπητοκαθαριστήριο Α. Σαγιαδινός Ε.Ε., στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει επιτόπου και σε βάθος καθαρισμό στρωμάτων. Απομακρύνουμε λεκέδες και απολυμαίνουμε το στρώμα σας από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους. Οφείλουμε να δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο περιβάλλον όπου κοιμόμαστε καθημερινά.

Τα στρώματα έχουν την τάση να μαζεύουν, όπως όλες οι επιφάνειες, μικρόβια, σκόνη και μικροοργανισμούς. Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της επιχείρησής μας θα σπεύσουν να καθαρίσουν το στρώμα σας, άμεσα και με σύγχρονες μεθόδους. Στην ίδια λογική, προσφέρουμε και υπηρεσίες καθαρισμού παπλωμάτων και καναπέδων.

Μην αγνοείτε τον παράγοντα της υγιεινής στο χώρο που εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περνάτε τόσες ώρες, σε καθημερινή βάση. Η σωστή και τακτική απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο κρίνεται απαραίτητη. Να θυμάστε ότι τα στρώματα, όπως και χαλιά, συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια μέσα στο σπίτι. Τα ακάρεα και οι υπόλοιποι μικροοργανισμοί που συγκεντρώνονται σε ένα στρώμα μπορεί να γίνουν αιτίες άσθματος ή άλλων ασθενειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρουμε στον καθαρισμό στρωμάτων, παπλωμάτων και καναπέδων.