ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση

Η επιχείρηση Α. Σαγιαδινός - Κερκυραϊκά Ταπητοκαθαριστήρια Ι.Κ.Ε. στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών ή της μοκέτας σας με ταχύτητα και αξιοπιστία. Το εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησής μας προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση από και προς το χώρο σας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

 

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χαλιού σας, εμείς επιλέγουμε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για να απομακρύνουμε τους λεκέδες και να το επαναφέρουμε στην​ αρχική του όψη, σαν να είναι ολοκαίνουργιο. ​Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν διαθέτετε χώρο φύλαξης, το ταπητοκαθαριστήριό μας προσφέρει και υπηρεσίες φύλαξης χαλιών και μοκετών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ συνεργαζόμαστε με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των χαλιών σας.

Προσφέρουμε:

  • Βιολογικό καθαρισμό χαλιών/μοκέτας/τάπητα
  • Στεγνό ή υγρό καθάρισμα
  • Αναζωογόνηση χρωμάτων πέλους
  • 100% απολύμανση
  • Κολλάρισμα και συσκευασία χαλιού
  • Επισκευή & διόρθωση σε τυχόν φθορές

Στάδια Διαδικασίας Καθαρισμού

1

 

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει εξολοκλήρου όλη τη διαδικασία καθαρισμού των χαλιών σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά επώνυμα και οικολογικά απορρυπαντικά, χωρίς πρόσθετα επιβλαβή χημικά. Κατόπιν, ξεβγάζει με άφθονο νερό και ένα ειδικό μηχάνημα αφαιρεί στην πορεία όλο το νερό που έχει κρατήσει μέσα του το χαλί. Στη συνέχεια, ακολουθεί άπλωμα σε ειδικές κρεμάστρες και σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στεγνώματος, που εγγυάται το ποιοτικό στέγνωμα.

2

 

Τέλος, χτενίζουμε το χαλί σας, ωσότου να μαλακώσει και το συσκευάζουμε για αποθήκευση ή παράδοση στο χώρο σας.

 

Όλα τα παραπάνω, προσφέρονται φυσικά, με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που διέπει την Α. Σαγιαδινός - Κερκυραϊκά Ταπητοκαθαριστήρια Ι.Κ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

​Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε τον καθαρισμό του χαλιού σας πάνω μας!