ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Το ταπητοκαθαριστήριο Α. Σαγιαδινός Ε.Ε., στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη διαδικασία καθαρισμού του χαλιού ή της μοκέτας σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησής μας προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση από/στο χώρο σας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χαλιού σας, εμείς επιλέγουμε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για να απομακρύνουμε τους λεκέδες και να το επαναφέρουμε στην​ αρχική του όψη, σαν να είναι ολοκαίνουργιο.

​Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε χώρο φύλαξης, το ταπητοκαθαριστήριό μας προσφέρει και υπηρεσίες φύλαξης χαλιών και μοκετών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Συνεργαζόμαστε με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια των χαλιών σας. 
image-289890-katharismos.png

Προσφέρουμε:

-Βιολογικό καθαρισμό χαλιού/μοκέτας/τάπητα
-Στεγνό ή υγρό καθάρισμα
-Αναζωογόνηση χρωμάτων πέλους
-100% απολύμανση
-Κολλάρισμα και συσκευασία χαλιού
-Επισκευή & διόρθωση σε τυχόν φθορές

Στάδια Διαδικασίας Καθαρισμού

Το συνεργείο μας καθαρίζει το χαλί σας χρησιμοποιώντας οικολογικά απορρυπαντικά, χωρίς πρόσθετα επιβλαβή χημικά. Κατόπιν, ξεβγάζει με άφθονο νερό. Ειδικό μηχάνημα αφαιρεί, στην πορεία, όλο το νερό που έχει κρατήσει μέσα του το χαλί.

​Στη συνέχεια, ακολουθεί άπλωμα σε ειδικές κρεμάστρες και σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στεγνώματος, που διαθέτει το ταπητοκαθαριστήριο. Τέλος, χτενίζουμε το χαλί σας, ωσότου να μαλακώσει και το συσκευάζουμε για αποθήκευση ή παράδοση στο χώρο σας.
Όλα τα παραπάνω προσφέρονται, φυσικά, με τη συνέπεια που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, αλλά και στις καλύτερες τιμές!

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε τον καθαρισμό του χαλιού σας πάνω μας!
image-289857-slider-bottom-shadow.png